انجمن روایت پیشرفت برگزار می کند
مطالعه گروهی و نشست هفتگی بررسی کتاب های روایت پیشرفت
«انجمن روایت پیشرفت» با هدف معرفی و گسترش جامعه مخاطبان آثار حوزه روایت پیشرفت، اقدام به برگزاری برنامه «حلقه مطالعات روایت پیشرفت» در تابستان 1402 می کند. در این طرح که با محوریت کتاب های روایت پیشرفت اجرا می شود، شرکت کنندگان بصورت گروهی کتاب ها را مطالعه می کنند و در نشست های هفتگی به بررسی، بحث و تبادل نظر پیرامون این کتاب ها خواهند پرداخت.
انتخاب کتاب های این حلقه مطالعاتی با هدف آشنایی مخاطب با گستره آثار این حوزه است. علاوه بر اینکه در حاشیه بررسی کتاب ها، برخی از محورهای گفتگو در نشست های هفتگی عبارت هستند از:
. چیستی و ضرورت روایت پیشرفت
. چارچوب و ساختار شکلی روایت پیشرفت
. سبک شناسی روایت پیشرفت
. کارکردهای روایت پیشرفت
. کلان روایت و روایت کلان پیشرفت و ضدروایت پیشرفت
این حلقه مطالعاتی بصورت کارگاهی و جمعی برگزار می شود و تمرکز آن بر تبادل نظر میان شرکت کنندگان در این طرح است.
متناسب با موضوعات مطرح شده در نشست های هفتگی این طرح، از نویسندگان و فعالان این حوزه برای آشنایی بیشتر شرکت کنندگان دعوت می شود تا جلسات گفتگو پربارتر برگزار شود.
شرکت در این طرح برای عموم افراد آزاد است و پیش نیازی برای شرکت در این طرح وجود ندارد. با توجه به سبک روایی کتاب های این دوره، افرادی که در این طرح شرکت می کنند بطور متوسط کمتر 30 دقیقه در روز نیاز به مطالعه این کتاب ها دارند.
در این طرح 8 کتاب طی مدت دوماه مطالعه می شود و هر هفته به مطالعه یک کتاب اختصاص دارد. کتاب های شریان مکران، ساخت ایران، رودخانه ماهی و نهنگ، سطح عمیق (در قسمت سبک شناسی کتاب های پیشرفت)، عملیات احیا، چوکان حمینی، سخت شیرین و دوربرگردان بصورت برنامه اصلی این حلقه انتخاب شده اند. گرچه این برنامه منعطف است و مخاطب الزامی به خواندن این هشت کتاب ندارد.
این طرح در تهران بصورت حضوری با ظرفیت محدود برگزار می شود. برای علاقه مندانی که در تهران سکونت ندارند یا امکان شرکت حضوری در این طرح را ندارند، امکانی تدارک دیده شده است تا بصورت غیرحضوری در این طرح شرکت کنند.
کتاب های این طرح در صورت نیاز مخاطبان با تخفیف عرضه خواهد شد. همچنین امکان استفاده از کتابخانه روایت پیشرفت، تبادل و امانت کتاب وجود دارد.
تجربه کتابخوانی ثابت کرده است که جمع خوانی و آگاهی از نظرات دیگران درباره کتاب ها زوایای جدیدی از یک کتاب برای مخاطب به نمایش می گذارد و در این کار فواید زیادی نهفته است. آشنایی با کتاب های روایت پیشرفت و دست یافتن به درکی فراتر از درک شخصی از کتاب و سوژه های آنها اولین و مهم ترین هدفی است که این طرح دنبال می کند.
در مرحله بعد، گسترش و معرفی چهره به چهره توسط شرکت کنندگان این طرح در گروه های دوستانه و … و ایجاد جامعه مخاطبان گسترده تر هدفی است که این طرح دنبال می کند. تولید محتوا(نقد و بررسی) درباره کتاب های روایت پیشرفت بصورت فردی و جمعی و انتشار آن از اهداف دیگر این طرح است.
یکی از جذاب ترین بخش های این طرح، مشارکت در داوری سومین جایزه کتاب پیشرفت است. دبیرخانه سومین جایزه کتاب پیشرفت در نظر دارد در این دوره علاوه بر داوری تخصصی آثار، نظرات عموم مخاطبان درباره آثار این حوزه لحاظ کند. به همین منظور حلقه های مطالعاتی روایت پیشرفت به عنوان حلقه های میانی، یکی از گروه های موثر در این امر خواهند بود.
برای ثبت نام در این طرح مشخصات خود را (نام و نام خانوادگی، سن و تحصیلات) به شماره 09960159313 ارسال کنید. همچنین می توانید در پیام رسان بله به این شماره پیام دهید.
برای دوره اول و حلقه اول مطالعاتی هشت کتاب شریان مکران، ساخت ایران، رودخانه ماهی و نهنگ، سطح عمیق، عملیات احیا، چوکان حمینی، سخت شیرین و دوربرگردان انتخاب شده اند. در صورتی که این کتاب ها را مطالعه کرده اید، کتاب های دیگری به شما پیشنهاد می کنیم علاوه بر اینکه می توانید در نشست های نقد و بررسی کتاب ها شرکت کنید.
برای ثبت نام کافی است نام و نام خانوادگی و شهر محل سکونت خود را به شماره 09960159313 پیامک کنید یا در پیام رسان بله به همین شماره پیام دهید.
شرکت در این طرح مطالعاتی رایگان است و هیچ هزینه ای ندارد. خرید کتاب ها به عهده شرکت کنندگان است و در صورت تمایل می توانید از تخفیف خرید این کتاب ها استفاده کنید.
شرکت در این طرح برای عموم آزاد است و آشنایی با این کتاب ها برای همه اقشار مفید است. در نشست کارکردهای روایت پیشرفت به توضیح این موضوع خواهیم پرداخت.
در این دوره با توجه به ظرفیت محدود شرکت کنندگان ساعت برگزاری پس از نهایی شدن ثبت نام با مشورت عزیزان مشخص خواهد شد.
انجمن روایت پیشرفت و دبیرخانه جایزه کتاب روایت پیشرفت برگزارکننده این طرح هستند. این انجمن مجموعه ای مستقل و غیردولتی است که توسط جمعی از دغدغه مندان این حوزه تشکیل شده است.
بله، کسانی که در تهران ساکن نیستند و یا امکان شرکت در نشست ها را ندارند می توانند با قید غیرحضوری در این طرح ثبت نام کنند. تلاش می کنیم امکان شرکت در نشست ها بصورت مجازی و پیگیری مباحث بصورت غیرحضوری را برای شما عزیزان فراهم کنیم.
شما هم می توانید در میان دوستان خود در دانشگاه، خوابگاه دانشجویی، شرکت و محل کار خودتان، اعضای خانواده، مسجد و … این حلقه مطالعاتی را تشکیل دهید و کتاب های روایت پیشرفت را مطالعه و بررسی کنید. اگر نسبت به این موضوع آشنایی کافی ندارید و یا برای شروع نیاز به کمک دارید می توانید روی ما حساب کنید!
تلاش و هدف ما این است که شرکت کنندگان حلقه مطالعات روایت پیشرفت در گام بعدی این حلقه مطالعاتی را گسترش داده و به کانون های مطالعاتی روایت پیشرفت تبدیل شوند. شرکت در این دوره مطالعاتی که بصورت کارگاهی و گفتگو محور برگزار می شود به شما دید خوبی می دهد و شروعی خوبی است که شما هم این گروه مطالعاتی را در جمع خود برگزار کنید.